VEILIG BETALEN

Betalen van je bestelling in de webshop van SixSie 
We willen dat u veilig en met plezier winkelt, daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Direct nadat je betaling is ontvangen, wordt je bestelling verder verwerkt. Vaak heb je hierdoor je bestelling de volgende dag al in huis! Een bank/giro-overschrijving via internetbankieren komt vaak dezelfde dag bij ons binnen, soms een volgende werkdag. De andere betaalmethoden worden direct uitgevoerd.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen: 

Overboeking
 
via Nederlandse bank- of girorekening op rekeningnummer 177.8190.73 (IBAN: NL66 RABO 0177 8190 73) ter name van Love for Rain (SixSie is onderdeel van Love for Rain). Overboeking via buitenlandse bank kunt u doen via onze BIC: RABONL2U en IBAN: NL66 RABO 0177 8190 73 codes. Bij een overboeking kan het enige werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben, dient u rekening te houden met een langere levertijd. Vermeld altijd uw bestelnummer dat scheelt ons veel zoekwerk.

Hoe werkt Overboeking?
Je plaatst een bestelling in de webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met overboeking wilt betalen. 

Verwerkingstijd : 1 tot 2 werkdagen (Nederland)
 


Ideal

 iDEAL 
(ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank) Steeds meer mensen kopen op het internet, alles kunnen we tegenwoordig via het internet aanschaffen. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren.

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

Hoe werkt iDEAL?
Je plaatst een bestelling in de webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik na het afronden van de bestelling op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht al klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en de webwinkel wordt geinformeerd dat de bestelling is betaald.Als je internetbankiert bij een van de deelnemende banken, kun je met iDEAL betalen. Je hoeft je hiervoor niet apart aan te melden.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald? 
Na elke betaling met iDEAL zie je een bevestiging die je kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt je de betaling direct in je rekeningoverzicht terug.

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien? 
Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren of een PIN-betaling onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid.

Is betalen met iDEAL hetzelfde als Rabo Direct Betalen? 
Met iDEAL kunnen consumenten van meerdere banken betalen op internet. Het verschil in betaalmethode is alleen dat u de Rabobank selecteert. Betalen met iDEAL komt verder overeen met Rabo Direct Betalen.

Meer informatie over iDEAL 
Op www.ideal.nl vind je meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.

Verwerkingstijd : direct
  


paypal

PayPal 
Je bestelling betalen met PayPal of een creditcard is ook mogelijk. Al onze betalingen via creditkaart worden afgehandeld viaPayPal. loveforrain.nl is een door PayPal-gecontroleerde (en goedgekeurde) webwinkel.

PayPal is een wereldwijde online betaalservice en biedt zowel voor de klant als voor de webwinkel uitstekende service en veiligheid voor online-betalingen. Indien je nog geen PayPal account hebt, kun je er voor kiezen deze aan te maken, maar het is niet noodzakelijk bij een creditcard-betaling.
Mensen die een gratis PayPal-rekening hebben kunnen behalve betalen aan webwinkels, ook geld overmaken aan familie en vrienden, of ontvangen. Via PayPal kun je betalen vanaf bank- of girorekening, creditcard of natuurlijk het saldo van je PayPal-rekening.

Let hierbij op volgende opmerkingen:

Vul alle verplichte velden in. Je hoeft dit slechts één keer te doen. Bij volgende betalingen (meer dan 40.000.000 websites ontvangen betalingen via PayPal!) hoef je al deze gegevens niet meer in te voeren. Al je gegevens worden bewaard en zijn beveiligd met alle mogelijke middelen. Bovendien ben je niet verantwoordelijk als er toch een mogelijk misbruik zou zijn (voorwaarde is natuurlijk wel dat je je paswoord aan niemand doorgeeft, ook niet per mail. Ook PayPal zal deze gegevens NOOIT opvragen).

Bij vermoeden dat er iets zou fout zijn gegaan: neem dan ONMIDDELLIJK contact op met PayPal via abuse@paypal.com of via de PayPal website.
Als je je telefoonnummer, bankrekeningnummer en creditcardnummer invoert: gebruik dan ENKEL cijfers! Geen spaties, punten, "/", "-",...

Bij moeilijkheden, aarzel zeker niet contact met ons op te nemen of met PayPal. Je doet dit het best via het contactformulier op www.loveforrain.nl of op www.paypal.com. Nogmaals: vermeld hierin nooit je creditcardnummer!

Bij een nieuwe account, zal PayPal een klein bedrag in rekening brengen. Dit zijn geen inschrijvingskosten, noch lidmaatschapkosten. Door de betaling van dit kleine bedrag zal daarbij op je afschrift van je bank of creditcardmaatschappij een code staan. Het volstaat terug in te loggen bij PayPal. Ofwel zal je automatisch gevraagd worden naar deze code, ofwel kan u deze inbrengen door te klikken op "unverified" naast je gebruikersnaam. Onmiddellijk ontvang je dit kleine bedrag terug én je account is voortaan "verified" (gecontroleerd). 
In feite is dit dus niet meer (maar wel belangrijk!) dan een extra controle of de opgegeven creditcardkaart wel degelijk aan je toebehoort. Zolang je deze korte bewerking niet hebt uitgevoerd, zal je slechts voor een bepaald bedrag per maand kunnen betalen (én ontvangen) via PayPal. 
Indien je je afschrift van je creditcardkaart online kan controleren, is deze code binnen de 3 werkdagen zichtbaar. In het andere geval moet je wachten tot je je volgende afschrift krijgt. Vergeet deze belangrijk stap niet uit te voeren, je krijgt je geld ermee terug én je PayPal-account wordt een volwaardige account!

Verwerkingstijd : direct
 


mistercash

Mistercash 
Een veelgebruikte betalingsmethode in Belgie is mistercash ook deze betaalmethode ondersteunen wij. Om te kunnen betalen met Mistercash bij een casino Mister Cash moet u bankieren bij een van de volgende bankinstanties: KBC, Dexia, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

Verwerkingstijd : direct
 


Sofort banking

SOFORT Banking
SOFORT Banking is de directe betaalmethode van SOFORT AG. Met SOFORT Banking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van SOFORT Banking. Op deze manier kan hij magazijngoederen en digitale producten direct versturen - u ontvangt uw aankopen hierdoor sneller.

SOFORT Banking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.

verwerkingstijd : direct

 Hoe weet ik dat ik veilig betaal?
: Veilig zaken doen is voor ons en u natuurlijk zeer belangrijk. Kort en krachtig kunnen wij zeggen dat betalen via Love for Rain zeer veilig is. Bij het uitvoeren van betalingen maken wij gebruik van Sisow payment providor voor Ideal, Mister Cash en Sofort banking. De diensten van Paypal nemen wij rechtreeks af van paypal. De verstuurde klantengegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden waargenomen. Dit komt door de SSL versleuteling welke is gebruikt. Dit is een coderingsmethode om via internet verstuurde gegevens te beveiligen.


Over Ons

SixSie is onderdeel van Love for Rain
Love for Rain is de grootste online shop in trendy, hippe regenmode.

Kvk-nr : 53957334
Btw-nr: NL150471513B01
Email : info@Sixsie.com

Rekeningnummer rabobank : 177 8190 73
T.n.v. : Love for Rain
IBAN: NL54 RABO 0148 3439 96
BIC: RABONL2U


vergelijk 0