RUILEN OF RETOURNEREN

Wij doen er alles aan om u goed te informeren over onze artikelen, zodat alles aan uw verwachtingen voldoet. Bent u onverhoopt toch niet tevreden, dan kunt u zonder opgaaf van rede binnen 14 dagen na ontvangst de retourzending per mail aanmelden. Vervolgens heeft u nog 14 dagen om de retourzending te versturen naar het volgende adres;  

SixSie
Schachtstraat 4
6163LJ Geleen
Nederland

Gelieve ons hiervan van te voren op de hoogte te stellen d.m.v. een mail naar info@sixsie.nl 
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant. Raadpleeg voor tarieven de website van uw vervoerder of kies om te retourneren via Kiala voor €3.95 binnen Nederland (meer info verder in de tekst).

In geval van een ruiling nemen wij de kosten voor het versturen van het vervangend artikel voor onze rekening. Laat ons per mail ook even weten tegen welk artikel u wenst te ruilen, dan kunnen wij deze alvast voor u reserveren. Ruilingen worden direct na ontvangst van de retourzending verwerkt, we proberen dezelfde dag nog het vervangend artikel naar u uit te sturen. U ontvangt een mailtje zodra we uw retourzending ontvangen hebben en de ruiling uitgestuurd is, zodat u weet wanneer u deze kunt verwachten.

Bij retourzendingen zullen wij altijd binnen 14 dagen nadat u de retourzending heeft aangemeld uw geld, d.w.z. het gehele betaalde aankoopbedrag incl. eventueel betaalde verzendkosten, terugstorten op dezelfde rekening waarmee u betaald heeft.

Onze Nederlandse klanten kunnen er voor kiezen om te retourneren via een KIALA service punt. De kosten voor het retourneren van een pakketje via KIALA bedraagt slechts €3.95. Hoe werkt het? U stuurt ons een mailtje waarin u aangeeft te willen retourneren via KIALA (gelieve dit in de mail duidelijk te vermelden), wij sturen u per mail een antwoord met daarin een reeds betaald verzendlabel. Dit label print u uit en dient u op het retourpakketje te bevestigen (alleen dit label, verder niets), vervolgens geeft u het pakketje af bij een KIALA punt bij u in de buurt. https://www.kiala.nl/zoek-kialapunt. De door ons betaalde retour kosten van €3.95 zullen wij in mindering brengen op het retourbedrag. 

Wij willen u vriendelijk verzoeken het onderstaand retourformulier te printen, in te vullen en samen met uw factuur met de retourzending mee te sturen. Een ruiling kunt u ook hierop aangeven;
Retourformulier downloaden

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. 

Let op. Een retourzending zal niet worden geaccepteerd, als;

  • het artikel beschadigd is door ondeugdelijk verpakken 
  • het artikel gedragen en/of gebruikt en/of gewassen is
  • u zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen
  • u de instructies niet heeft opgevolgd horende bij het artikel


vergelijk 0